Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme de alarma antiefractie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Instalarea unui sistem de alarma in caz de efractie este importanta pentru protejarea bunurilor din locuinta dumneavoastra, sau pentru a proteja afacerea dumneavoastra. Un sistem de avertizare in caz de efractie este o investitie importanta, si nu o cheltuiala sau un moft.

De multe ori cineva care a fost pagubit de infractori solicita instalarea unui sistem antiefractie, in loc sa isi fi asigurat locuinta preventiv, fara sa mai treaca prin neplaceri cauzate de furturi sau distrugeri. Astfel, pagubitul cheltuie inutil bani, pentru a-si cumpara din nou bunurile furate sau distruse concomitent cu achizitionarea unui sistem de alarma pentru a nu se repeta evenimentul, in loc sa isi fi investit banii intelept in instalarea unui sistem de alarma la efractie, iar banii dati pe obiectele furate, sa se transforme in bani pentru concediu.

Sunt mai multe avantaje in instalarea unui sistem de alarma antiefractie:
Alertarea in caz de patrundere prin efractie;
Posbilitatea conectarii la un dispecerat de interventie;
Descurajarea hotilor de a incerca sa patrunda in spatiul protejat, prin prezenta la vedere a sirenei exterioare si a stikerelor de marcaj;
   Pentru anumite sisteme este posibila si comandarea sistemului prin telefonul mobil;
  Controlul angajatilor in caz de eveniment (coduri individuale pentru fiecare angajat permite sa se vada in memoria de evenimente cine armeaza si dezarmeaza);
  Reduceri ale asigurarilor de locuinta sau spatii comerciale (in unele cazuri facilitarea incheierii de asigurari).
Un sistem de alarma poate fi compus din:
Centrala de alarma
Tastatura
Detectori de prezenta
Detectori vibratii
Detectori geam spart
Detectori fum
  Bariere infrarosu
Contact magnetic
Sirena de interior
Sirena de exterior
  Acumulatori

Cum sa ne alegem sistemul de alarma?
Cel mai simplu este sa apelati la serviciile Matrix Security, iar noi va vom oferi consultanta in vederea ofertarii si instalarii pentru astfel de sisteme.

Sistemele de alarma pot fi:
A. Pe cablu sau wireless: Pentru locuinte in renovare sau in constructie sau pentru hale industriale, solutia recomandata este pe cablu. Daca aveti deja o locuinta amenajata, sistemul este recomandat a fi wireless.
B. Alarma locala sau la distanta: Alarma locala este suficienta daca spatiul protejat face parte dintr-o alta cladire sau intr-un complex de locuinte cu paza umana. Daca spatiul protejat este mai izolat, este obligatoriu ca acesta sa alerteze prin telefon (linie fixa/GSM/GPRS/SMS) o persoana sa intervina sau conectarea acestuia la un dispecerat de interventie.
C. Sistem simplu sau integrat: Un sistem simplu este suficient in marea majoritate a locuintelor particulare. Un sistem integrat (cu alte sisteme, de ex. Camere supraveghere, control acces, etc.) este recomandat pentru spatiile comerciale, sau obiective de mare interes sau izolate fata de alte cladiri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura