Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutii pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Matrix Security Srl ofera servicii de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti. Lucrarile sunt efectuate doar de catre personal care detine certificat de competenta profesionala in acest sens, respectiv pentru ocupatia de operator in verificarea, intretinerea si repararea instalatiilor speciale de prevenire si stingere a incendiilor.

Care sunt solutiile de evacuare a fumului si gazelor pe care le oferim?
Sistem de control al fumului si gazelor fierbinti
Grup de componente instalat in zona deservita pentru limitarea efectelor provocate de fum şi de gazele fierbinţi provenite de la un incendiu.
Sistem de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi
Sistem de evacuare a fumului şi a gazelor fierbinţi provenite de la un incendiu dintr-o construcţie sau dintr-o parte a construcţiei.
Sistem de ventilare pentru evacuarea fumului şi a gazelor fierbinţi (SVEFGF)
Setul de componente gandite ca un intreg pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti astfel incat sa se obţina un strat ascensional de gaze calde deasupra unui aer mai rece şi curat.
Gura de ventilare pentru evacuare fumului şi a gazelor fierbinţi
Dispozitiv special construit sa scoata fumul şi gazele fierbinţi in exteriorul zonei deservite in cazul unui incendiu.
Trapa pentru controlul fumului
Dispozitiv acţionat automat sau manual, care poate fi deschis in poziţia sa de functionare, destinat evacuarii de fum si gaze fierbinti spre exteriorul unei cladiri.
Trapa de evacuare a fumului si gazelor fierbinti
Produse folosite pentru evacuarea fumului şi gazelor fierbinti.
Strat de fum
Stratul de fum care se stabilizeaza sub acoperis datorita efectului gradientului de temperatura.
Compartiment de incendiu
Volum in interiorul zonei deservite de SVEFGF delimitat sau marginit de catre tavan şi bariere de fum sau elemente de structura astfel incat sa reţina stratul de fum ascendent termic in cazul unui incendiu.
Rezervor de fum
Spatiu inchis, care cuprinde unul sau mai multe spaţii separate, limitat de elemente de construcţie care au o rezistenţa la foc specificata, pentru ca sa impiedice propagarea incendiului in orice directie pentru o perioada de timp data.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura